CD DVD Blu-ray nyomtatás, sokszorosítás

Tintasugaras - offszet nyomtatás - szitázás
Prémium minőségű német préseléses gyártás

Lakkozott tintasugaras - szitázott és ofszetnyomott lemez
Írható lemezek üresen vagy megírva
Gyors és minőségi digitális és ofszetnyomdai tasakok, tokok, borítók

 Ismerjen meg bennünket!

Partnerkapcsolatot építetünk ki több hazai és európai adathordozó gyártóval, sokszorosítóval, ezek közül a legnagyobb a német CDA GmbH, melynek kizárólagos képviselete vagyunk Magyarországon. A préseléssel gyártott lemezek itt készülnek, német precizitással, verhetetlen német minőségben, a kacsolatnak köszönhetően mégis alacsonyabb áron, mint a hazai gyártóé.

A többi lemezt és nyomdai anyagot hazánkban készítjük, használva a hazai infrastruktúrát. A grafikai és tervezési munkáink pedig a hazai tudás és képesség eredménye.

 A felhasznált CD és DVD lemezek

Az alapanyagok kiváló ipari minőségű CD, DVD és Blu-ray lemezek, melyek felülmúlják a legtöbb márkanév alatt forgalmazott lemezeket. Nem szerepel rajtuk semmilyen márkajelzés ami megzavarná a nyomtatott felület látványát, ezeket OEM termékeknek hívják.

A névjegykártya CD és mini CD és DVD lemezek már gyárilag ilyen alakban készülnek, szintén fehér felülettel, így ezek megbízhatósága nem hagy kívánnivalót maga után. Mivel fröccsöntéssel készültek, nem sérülnek meg, nem törnek szét meghajtókban, semmiféle sérülést nem okoznak.

 CD és DVD tintasugaras nyomtatás

Speciális, jellemzően fehér felületű lemezre, közvetlenül nyomtatunk 4 színes tintasugaras nyomtató robotokkal.
A printelés fotóminőségű, köszönhetően a 4800dpi-s nyomtatónak. A felület hamar szárad és a színek tartósan megmaradnak a lemezen, nem halványulnak el.

A környezetbarát, vízes alapú tinta miatt a nyomat matt hatású, olcsó kivitelű kinézetet ad és nem vízálló. Nedves kézzel elmaszatolható is lehet, emiatt lakkozni szükséges. A lakkozás után fényes és jóval keményebb réteget alkot, amely már ellenáll a környezeti hatásoknak és igen széppé válik.

 CD és DVD szitanyomás

A szitanyomás már alapban ellenálló felületet ad. Jellemzően teli színes felületek esetén alkalmazható, a színek száma tetszőleges lehet, a gyakorlatban ez 1 és 5 szín között szokott lenni. Arany, ezüst és fémes színek is lehetségesek, melyek nyomtatások esetén nem lehetségesek, valamint megoldható, hogy a lemez alapanyag ezüstös felülete ki legyen hagyva a szitázásból, így különleges hatás érhető el.

A szitázás hátránya, hogy színátmenetek esetén nem ad szép eredményt, erre az offszetnyomást javasoljuk.
A szitázáshoz színenként szükséges vektoros grafika, melyből szita készül, így ez az eljárás kis mennyiség és sok szín esetén költségesebb lesz.

 CD és DVD offszet nyomtatás

Az offszet nyomtatás a nagy mennyiségek technológiája, mi azonban már 100db-tól tudjuk ajánlani. Ez adja a legszebb eredményt sok színt és színátmeneteket tartalmazó grafika esetén. A nyomat fényes lesz, ami további lakkréteggel valódi tükörfényessé vagy akár mattá változtatható.

A préseléssel gyártott lemezek jellemzően offszetnyomással és szitázással készülnek.

 A CD és DVD duplikálása, másolása

A lemezek írható kivitelűek (CD-R, DVD-R), Ön dönti el, hogy a tartalmat saját maga írja fel rá, vagy ránk bízza.
Emberi munkát nélkülöző, másoló robokkal végezzük az írást, amely automatikusan leellenőrzi az írási eredményt, így Ön garantáltan hibamentes lemezt vehet át.

Természetesen Ön is elvégezheti a lemezek írását, mivel az összes lemezünk magas minőségű, bármelyik alakzatú lemez gyakorlatilag bármilyen CD/DVD íróval megírható.

 Alacsony árú CD és DVD printelés, nyomtatás

Az áraink tartalmazzák a szükséges CD vagy DVD lemezt és annak nyomtatását is. A csomagolások (tokok, tasakok) külön tételben szerepelnek, a lemezárak ezt nem tartalmazzák.

A normál 120 mm átmérőjű lemezek esetén, attól függően, hogy a lemez felületének hány százalékát fedi le a rányomtatott ábra, függenek az árak is. A fedés nem a felhasznált tinta mennyíségét jelenti, hanem az időt, ami alatt a nyomtatás elkészül. A többi lemezfajta esetén ilyen megkülönböztetés nincsen.

Ha a mienknél alacsonyabb árakat talál valahol, akkor jelezze ezt nekünk, legjobb tudomásunk szerint mi vállaljuk ezt a legolcsóbban.

 Rendelhető mennyiségek

A minimális rendelhető mennyiség 1 darab lemez.
Ezen felül tetszőleges mennyiség rendelhető, több tízezer darabig gyártunk lemezeket.

 Gyártási idők

A gyártási határidő függ a rendelt lemezek mennyiségétől, általában 1 hét.
Extra gyors határidőt felár ellenében vállalunk, erről kérdezzen minket és ajánlatot adunk, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk a közös nevezőt.

Hétvégi és munkaszüneti napokon nem dolgozunk, sem munkát nem veszünk fel és nem szállítunk ki.

Fontos kérdések és válaszok

1. Az árak tartalmazzák a lemezt is? Ugrás a lap tetejére

Igen, a lemezárakban benne van a lemez ára is.

2. Milyen gyorsan válaszolnak egy emailes megkeresésre? Ugrás a lap tetejére

Általában még aznap, 1 órán belül, különleges(ebb) kérés esetén legkésőbb másnap.

3. Miért jobb űrlapon keresztül elküldeni a rendelésemet, kérésemet? Ugrás a lap tetejére

Azért jobb az űrlapot használnia, mert így kérése közvetlenül és egyből a megfelelő személyhez jut el, ezáltal gyorsabban tudunk reagálni megkeresésére.

4. Csak cégeknek dolgoznak vagy magánszemélynek is? Ugrás a lap tetejére

Természetesen magánszemélyeknek is dolgozunk, nem csak cégeknek.

5. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t? Ugrás a lap tetejére

A honlapon és az ajánlatunkban feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t tehát nem tartalmazzák.

6. Hogyan kell rendelnem? Ugrás a lap tetejére

A kívánt lemezfajta kiválasztásával, a mennyiség megadásával és a "kosárba helyezéssel". Ha ezzel megvan, adja meg adait a "Megrendelés" oldalon, ahol lehetősége van a megadott, listázott tételek módosítására.
Tőlünk emailben kapni fog egy megrendelőlapot, amely tartalmazza a megrendelt tételeket. Ezt kell cégszerűen aláírnia és emailben visszaküldenie nekünk.

7. Lemondható egy megrendelés? Ugrás a lap tetejére

Igen, de kizárólag írásban, emailben lehet lemondani egy megrendelést, azonban az addig elvégzett munkát, legyártott terméket már ki kell fizetni.
Ha a lemondásig még nem kezdődött el a gyártás, úgy fizetési kötelezettsége nincsen, kivéve az egyedileg rendelt anyagok esetén.

8. Mi a fizetés módja? Ugrás a lap tetejére

Fizetni kizárólag készpénzben, átvételkor lehetséges, vagy előre utalással.
Utánvétes csomagküldéskor a küldemény megérkezésekor kell fizetni.

9. Hogyan lehet átvenni a készterméket? Ugrás a lap tetejére

Vagy személyesen Budapesten (Budán), vagy utánvétes csomagküldés útján.

10. Mi a különbség a nyomtatási fajták között? Ugrás a lap tetejére

Kis mennyiségben a közel fotó minőségű nyomatot eredményező tintasugaras nyomtatás a legolcsóbb nyomtatási mód. Az eredmény azonban függ a grafikától - a nagyon részletes színátmenetekre és a teli, sötét színekre a tintasugaras nyomtatás kevésbé alkalmas, nem javasolt. Ajánlott a felület lakkozása.

Az ofszetnyomás fotó minőséget ad, szép fényes felülettel, de pantone szín pontosságra nem javasolt.

A szitázás direkt színeket használ, itt lehet pantone színeket használni, sőt, minden színt definiálni kell. Nagy, homogén színű felületeknél a legjobb eredményt adja.

11. Miért jó a nyomtatott felület lakkozása? Ugrás a lap tetejére

A tintasugaras nyomtatás esetén a nyomtatott felület nedvesség hatására elkenődhet, mivel a tintát oldja a víz. Ez akár kézmosás után is előfordulhat.
A nyomtatott felület matt lesz.
A lakkozással a nyomat nemcsak vízálló, de fényes is lesz, amely által sokkal szebb és igényesebb hatást kelt.
Sötét színek esetén a nyomat sokkal tónusosabbá válik.

12. Árulnak üresen is CD vagy DVD lemezeket, tokokat? Ugrás a lap tetejére

Nem árulunk üres CD és DVD lemezt, a tokok, tasakok kizárólag nyomtatott lemezzel együtt vásárolhatóak.

13. A névjegykártya CD lemezekről azt hallottam, hogy rongálják a meghajtókat. Igaz ez? Ugrás a lap tetejére

A mi lemezeink préseléses gyártással készülnek, ezekre nyomtatunk és írunk.
Még nem fordult elő az, hogy ezek a lemezek széttörtek volna meghajtókban, és arra sem volt még példa, hogy sérülést okoztak volna bennük.

14. A névjegykártya CD a lejátszók esetében hogy rögzíthető és hogyan működik? Ugrás a lap tetejére

A kitolós tálcás lejátszók tálcája középen található egy kisebb, 8 cm átmérőjű mélyedés (a szabványoknak megfelelően minden lejátszóban van ilyen mélyedés), ebbe kell behelyezni a lemezt, melynek az alja illeszkedni fog bele. A névjegykártya CD és a mini CD is ide illeszkedik be.

15. A névjegykártya és mini CD lemezeket én is meg tudom írni? Ugrás a lap tetejére

Igen, ezek a lemezek szinte mindegyik CD/DVD íróval és a legtöbb szoftverrel megírhatóak. A névjegykártya CD lemezeknél előfordulhat, hogy egyes írók, a régi típusúak, modellek, nem tudják megírni.
Az íráshoz a Nero Burning Rom-ot javasoljuk, a többi szoftverrel esetenként előfordulhat probléma. Ipari, professzionális író szoftvereket használva nem lesz gond.

16. Mit jelent a gyártott lemezek hátulján az IFPI kód? Ugrás a lap tetejére

Az IFPI kód azonosítja a gyárat, ahol a lemezek készülnek. Ezt egy nemzetközi szervezet tartja nyilván (www.ifpi.org) mivel a gyáraknak jogdíjfizetési kötelezettségük van a Philips felé, a lemezek szabványának használata miatt.
Ez a kód mutatja, hogy a gyár ezt a díjat minden gyártott lemeze után megfizette.
Ha ez a kód nem szerepel a lemezen, akkor nem azonosítható be a gyár, ennek hiányában a jogdíjkezelők a viszonteladót vagy vásárlót fogják megkeresni, és követelni ezen jogdíj megfizetését.
Fontos tudnia, hogy a kód nem szereplése esetén a vásárló jogdíj csalás áldozatává válik.
Keresse az IFPI kódot a lemez alján (a középső kör közelében alig láthatóan van feltüntetve).

CDnyomtatas.hu

1033 Budapest, Szérűskert u. 29.
Nyitva hétköznap 10.00 - 17.00

Telefon: (1) 367 4288, (70) 517 4795

Kapcsolat és megrendelés